Testa Microgamings Jurassic Park slot!

Jurassic park slotspel

När sloten kom år 2014 så var det många som jublade. Om du inte har sett den första filmen Jurassic Park så är det hög tid att du gör det. Eller så skippar du filmen och hoppar direkt till sloten med samma namn. Den ger minst lika stor spänning, kanske mer. Här kommer du ju att få underhållningen och den kittlande tanken om dinosaurier i nutid i kombination med chansen att vinna pengar.

Sloten baseras på den ursprungliga filmen med Laura Dern och Sam Neil. Spelautomaten har laddats med 243 vinstvägar och den har 5 hjul. Med 3D grafik så får du känslan av att dinosaurierna kommer mot dig och det är läckert. Spelet är snabbt, snyggt och det lockar dina sinnen på ett så skönt sätt.

Men du måste inte se filmerna om dinosaurierna eller ens vara ett fans av detta förhistoriska djur för att se charmen med sloten. Den är riktigt god underhållning som du får på din dator eller på mobilen. Du kommer att hitta Microgamings slots på många svenska casinon där du också kan testa Jurassic Park sloten helt gratis i demoversion.

Vilken atmosfär!

Hjulen på Jurassic Park sloten omges av djungel. Sloten har det som kallas för parallax scrolling effekt. Det betyder att bilder som du ser i bakgrunden rör sig långsammare än de bilder som finns i förgrunden. Det här leder till att du sugs in i spelet på ett helt fantastiskt sätt. Du omges av atmosfären som är så unik för filmerna. Spelet står mitt i en mörk djungel och kameran rör sig över bakgrunden på ett sätt som gör att du förstår att en dinosaur kan dyka upp.

Ljuden består av musik som får dig att rysa. Det gör att du känner att du kan förvänta dig något. Kanske blir det en stor best eller så blir det en stor vinst…

Satsa och vinn

Spelet går som vanligt ut på att du ska matcha symboler så att det blir vinst. Du kan som mest lägga 30 mynt på ett snurr. Om du har tur så vinner du hela 6000 gånger din insats. Det är spelets största vinst och du ska som sagt ha tur för att få in den. Men lägre vinster kan också ge stora pengar, särskilt då du har satsat max.

När du drar igång sloten så ska du hålla utkik efter T-Rex Alert läge. Det här är en funktion som ligger i under 6 snurr. Då kommer du att se T-Rex symboler bakom hjulen. De dyker upp under det tredje snurret. Du kan få upp till 35 wild symboler med denna effekt och då kan det bli större utbetalningar.

Spela free spins

Om du får 3 scatter symboler så kommer du att vinna free spins. Scattern är en mygga som har förevigats i bärnsten. Du kan också vinna en hel del på att få fem av denna mygga. Då blir det en utbetalning på 300 mynt.

Free spins kan betyda mer än fler gratis omgångar. Det finns free spins med wild hjul där hela hjul kommer att vara fulla med wild. Det finns också running wilds, winnings wilds, split wilds och olika typer av multiplikatoreffekt. Det lönar sig alltså att snurra fram scatter symboler för under free spins så kan det bli mycket lukrativt.

Det är mycket att komma ihåg men du måste inte veta allting i förväg. Spelet har mycket fin grafik som gör att du ser tydligt vad som händer. Du kommer att förstå effekterna och de ger mycket god underhållning. Det är bara att testa gratis för att komma igång och se hur Jurassic Park sloten fungerar.

Summering

Om du bara kan spela på en slot idag så finns det kanske bättre val än Microgamings Jurassic Park slot, men för god spelunderhållning så är detta ett bra val. Du får ingen progressiv jackpott men det går att vinna stort. Stämningen är spännande och inspirerande och du blir på gott humör av att snurra på denna slot oavsett vad du vinner på den.